Disse stillingene er orgasmiske

  • 18.08.2017, 17:30

Om du drømmer om en overveldende, vill og vakker orgasme, så er nøkkelen er å gjøre det enkelt. Jo da, klart det kan være opphissende å se hvordan kroppen kan bendes og bøyes, men om målet er å nå nytelsesnirvana, bør du holde deg unna akrobatikken.

Her er noen nytelsesmaksimerende stillinger:

Sakte klatring
Kvinnen legger seg på ryggen med en pute under rompa. Løft hoftene og vipp beina opp og bakover mot skuldrene dine. Han kommer dypere inn, og når bedre ditt G-punkt.

Liggende hund
Du har trolig prøvd en hundestilling på alle fire mange ganger før, men for å virkelig maksimere nytelsen, bør du legge deg ned på magen og løfte rumpa så vidt i været. La ham komme inn i deg og sørg for at klitoris får beveget seg fram og tilbake over lakenet i vuggebevegelsene.  

Krysset
Dette er den virkelig avslappende orgasmen. Kvinnen ligger på ryggen, mannen på siden, vendt mot henne. Hun svinger begge beina over hans hofter og lår ? som en bro ? og lar ham gli forsiktig inn. I denne stillingen tar det noe tid å nå klimaks, men nyt det. Stillingen er svært lite krevende, så ingen av dere vil slite dere ut underveis. Dette er dessuten en stilling hvor dere enkelt kan komme til med hendene for å stimulere klitoris.

 

 

Kilde: Cosmopolitan.com

 

 

Passe upassende

Hvor ofte? Hvor lenge? Hvor stor? Nå slipper du å spørre Google, venner og kjente om det du egentlig lurer på. Alt du finner her på bloggen er akkurat passe upassende og gir deg kanskje noen av svarene på spørsmålene dine..? Kontakt meg på passeupassende@gmail.com om du har spørsmål om sex og samliv - så kan det hende jeg skriver om temaet her. Jeg utleverer deg ikke, du er helt anonym.

Search

Bloggdesign

hits